top of page
Жилищна сграда ДИНАМИКА , кв.279a, ж.к. Възраждане, гр. София

  Обект ДИНАМИКА представлява жилищна сграда,  находяща  се на ул. Зайчар 185-191, Зони Б-19, кв. Възраждане. Районът е сред най-жизнените и атрактивни зони в София и предоставя множество удобства на живущите, както и отлична инфраструктура. В близост се намират детски градини, училища, университети, медицински заведения, супермаркети, търговски центрове, а също и няколко автобусни спирки и  метростанция. В сградата са предвидени 1 подземен и 7 надземни етажа, съдържащи 46 апартамента, които са разпределени в два входа, всеки от който разполага със собствена стълбищна клетка и асансьор, обслужващи всяко ниво на сградата. На партерния етаж са разположени  гаражи. Жилищните имоти са разпределени между първи до седми терасовиден етаж. Паркирането за живущите е осигурено на надземното и подземно ниво. Достъпът до подземното ниво е осигурен чрез затворена автомобилна рампа с наклон от 15%. Апартаментите в сградата биват тип двустайни, тристайни и един четиристаен, като изложението на всички е изток, запад, изток-запад, изток-юг. Отоплението и охлаждането на жилищата се извършва с електричество.

   Сградата е модерна, функционална и изцяло съобразена с нуждите на активния градски човек. Тя предлага всички елементи на съвременната и комфортна среда на обитаване: удобен достъп до най-активните точки на града добре устроен жилищен район близост до паркови пространства иновативно и качествено изпълнение Защо да купите имот в сградата? Разположение в много добре устроен район в близост до самия център. Сградата съчетава приятна архитектурна визия с функционално вътрешно разпределение.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ ПРИ ИЗДАВАНЕ:

- петкамерна цветна PVC дограма / цвят тъмен дъб /„клас „А” с нискоемисионно /енерджи / стъкло.

- топлоизолационна система EPS -8 см дебелина, клас „А” на пожарна оценка и положена минерална мазилка

- парапети : комбинация от алуминиев ажурен парапет и плътна част от еталбонд

- стени и тавани :машинно положена гипсова мазилка.

- под : положена замаска.

- тераси: завършени  с положен гранитогрес.

- електрическа инсталация :завършена  , с монтирани ключове и контакти ; монтиран електромер с открита партида към енерго-разпределително дружество.

- изградено външно ел. захранване с разрешение за ползване.

- изградена мълниезащита.

- изградена слаботокова инсталация.

- монтирани ВиК тръбни трасета /на тапи/,присъединена към ВиК мрежата с разрешение за ползване.

- предварително заложени тръбни трасета за климатик във всеки апартамент.

- входни врати: блиндирани 

- вътрешни интериорни врати : MDF.

- общи части /стълбище и коридори /: завършени, с положен гранитогрес на пода и стълбището, стените измазани с положена боя /минерална мазилка/.

- монтирана домофонна система.

- дворно място с положени настилки и озеленяване.

bottom of page